Вікна з євробуса “Карпатські вікна” ТМ-68 система

Опис: високоякісна віконна система, сучасний дизайн якої забезпечує не тільки привабливий зовнішній вигляд, але й ергономічність. Профіль виробляється з спеціального матеріалу – євробруса, за особливими технологіями, які запобігають уволоженню, покращує витривалість та відпорність до деформацій, а також дозволяє зберегти привабливість поверхні.

Форма вікон: сучасні технології дозволяють створювати конструкції будь-якої форми і розміру (арочні, трикутні, круглі, трапецієподібні) тощо, а також фарбування в будь-який колір.

Склопакет: система ТМ-68 яка виготовляється з енергоефективного склопакету 24 мм завтовшки. В залежності від матеріалу, з якого зроблений профіль, коефіцієнт спротиву теплопередачі вікон складе: 0,788 м2С0/Вт — для сосни; 0,794 м2С0/Вт – для дуба.

Технічні характеристики системи ТМ-68 вповні відповідають держстандартам і національним вимогам з енергозбереження, тому такі вікна допускаються до використання на території України та ґарантовано прослужать вам протягом довгого часу.

Зауважте, якщо ви хочете досягти максимальної тепло- та звукоізоляції у вашому домі, ми рекомендуємо встановити конструкцію зі склопакетом, які заповнені інертним газом криптоном (4і-16Kr-4). Для порівняння, коефіцієнт спротиву теплопередачі такого вікна складає: 0,916 м2С0/Вт – для сосни; 0,923 м2С0/Вт – для дуба.

Технічні характеристики:

  • Профіль виготовлено з тришарового клеєного євробрусу перетином 68х80 мм.
  • Застосовується подвійне ущильнення матеріалами фірми DEVENTER (Німеччина), що забезпечує вісоку герметичність.
  • На ствір та віконну раму встановлюють алюмінієвий профіль для відводу води та уволожнення.
  • Фарбування дерев’яних конструкцій виконується в кілька етапів екологічно чистими матеріалами фірми ADLER (Австрия).

Фурнитура:

  • Вікна комплектуються довготривалою та зручною в користуванні фурнітурою Activ Pilot фирмы WINK HAUS.
  • Для захисту від взлому встановлюються віконні ручки Hoppe Secustik.
  • За бажанням клієнта система може бути оздоблена додатковими функціями захисту і комфорту.